Pirita linnaosa valitsus annab aru:

"Miks selline kahetsusväärne asi juhtus? Mõnikord palutakse linnaosalt küttepuid, kuid sellist abi me otseselt ei paku. Küll aga anname soovijale märku, kui on saada tuulemurdu või puid, mis linnaosas maha võetud. Need on puud, mis ei kõlba kohe ahju panna, vaid tuleb alati endal väiksemaks teha, ja seda me inimestele ka ütleme. Praegusel juhul aga üllatas meie lepingupartneri poolt hoovi viidud puude suurus nii kodanikku kui ka linnaosa valitsust.

Tegelikult soovisid kõik osapooled kodanikku aidata, aga vajaka jäi suhtlusest nii omavahel kui ka kodanikuga, ning puude tegelikust suurusest polnud osapooltel päris täpset aimu.

Nagu fotodelt näha, on puud praeguseks proua õue pealt ära viidud. Linnaosa vanem Tõnis Mölder ja puid soovinud proua naljatasid omavahel ja tõdesid, et mõlemad pooled on seigast nii mõndagi õppinud. Tegemist oli eelkõige möödarääkimisega, mis praeguseks lahendatud. Lahku mindi sõbralikult ja hea tujuga. Linnaosa vanem kinkis naisele lepituseks pleedi, mille üle proua siiralt rõõmu tundis," kinnitab Hanimägi.