Asi lahenes nii, et Karl Madis ostis paki kohvi ja kohvitasse, kauplusest anti kasutamiseks kaupluse oma veekeetja ning Karl Madis läks kirikusse kohvi keetma. Hiljem toodi veekeetja loomulikult kauplusesse tagasi.

Päris piinlik lugu, et Toris ei olnud artistidel võimalik kohvi saada. Kui on ikka välja kuulutatud suur kontsert, siis peaks kontserdipaigas olema organiseeritud ka väike kohvilaud.

Vestlesin enne kontserdi algust põgusalt Karl Madisega, kes rääkis, et suvi on väga töine ja kiire olnud – pidevalt pikad sõidud. Kõige vähem publikut oli olnud 30. juulil ehk siis Keilas.

Tori kiriku juurde hakkas rahvas saabuma pool tundi enne kontserdi algust ehk siis kella 19.30 paiku. Kontsert kestis pisut üle tunni ning kohapeal maksis pääse 17 eurot. Toris oli rahvast kontserdil rohkem kui Keilas – kontserdipaiga ümber oli pargitud ligi 30 autot.

Karl Madise sõnul polnud teistes esinemiskohtades kohviga probleemi olnud. Ainult Toris oli selline probleem, et artistid pidid endale ise kohvijoomise organiseerima.

Turnee "Pärlipüüdjad" algas 28. juunil Põltsamaal ja lõppes Toris – kokku 23 kontserti.