Et video on nüüdseks hakanud internetis levima, on Prisma andnud sellele oma Facebooki lehel avaliku kommentaari:

"Prisma eesmärk on pakkuda enda klientidele kvaliteetset klienditeenindust ja kaupa ning kahjuks sel korral nii ei läinud. Märgates kala postitust, võtsime kohe ühendust ka kauba tarnijaga, et saada kommentaar kalakasvatajalt. Antud partiid mõistagi kauplustes enam müügil ei ole.

Lisame kalakasvataja kommentaari nähtud videole:

Selle parasiidi ladinakeelne nimetus on Triaenophorus crassus ning see ei ole inimesele ohtlik. Tegu on esteetilise probleemiga. Triaenophorus crassus on mureks külma värske veega jõgedes ja järvedes (Põhja-Ameerikas, Skandinaavias, aga ka Austrias ja Šveitsis), kus põhiliselt kevadeti nakatuvad sellega väiksed kalad, kui nad söövad Triaenophorus crassus'e vastseid. Oleme muutnud oma kasvatamise taktikat ja väldime kalamaimude sisselaskmist varakevadel (vastsete leviku ajal). Samuti püüame järve lasta suuremaid forellimaime. Kui järve lastavad maimud on suuremad kui 50 grammi, ei ole me seda probleemi täheldanud, sest suuremad kalad ei söö vastseid kalasööda olemasolul.

Kuigi kalakasvataja selge sõnum on, et sellise kala söömine on ohutu, ei ole see meile piisav argument ja täna jahutatud kala selle tootja juurest meie kauplustesse enam ei tule.

Vabandame südamest kliendi ees sellise vaatepildi pärast ning palume, et video teinud klient võtaks meiega ühendust, et saaksime tagastada raha toote eest! Lisaks palume tulevikus anda selline tagasiside esimeste seas ka kauplusele, et saaksime kiiremini olukorrale reageerida."

Fotode ja video autor aga ütleb, et ei soovi kala eest raha tagasi saada, vaid tahab lihtsalt inimesi hoiatada.