Vana teemaja Mjasnitskaja tänaval, Moskva, Venemaa. See on luksuslik kommi-, tee-, šokolaadi- ja kohvipood ning kohvik ühes. Nii seest- kui ka väljaspoolt näeb hoone välja palee moodi. Kohv on väga maitsev, hind on keskmine. Teenindus perfektne.
Marche restoran, Šveitsi Alpid. Sõites bussiga läbi Alpide saab siin teha peatuse ja juua maitsvat ergutavat kohvi. Samuti võib kohvi  kaasa võtta. Kohvikust ja võttes kohvi bussigi, avanevad.
Eiffeli torn, Pariis, Prantsusmaa. Kõige tuntumal tornil on mitu kohvikut, ühest saime väga maitsvat kohvi vastuvõetava hinnaga. Kohvikutest avanevad imelised vaated maailma kõige kaunimale linnale. Teenindajad on väga tähelepanelikud ja viisakad.
Kohvik Püha Markuse väljakul, Veneetsia, Itaalia. Tundub, et kõige kallimad kohvikud asuvad selles linnas. Üks tass koos väikse maiustusega võib maksma minna 10-50 eurot + paar eurot istme eest. Noh, kord ikka võiks proovida, see on siiski romantiliseim ja originaalseim linn maailmas. Kohvikus mängib elav muusika (viiul, akordion, klarnet jm). Ning loomulikult avaneb San Marco väljakult  kaunis vaade, eriti kellatornilt. Teenindus on kuninglik.
Kõrts Alpides, Bregenz, Austria. Mäe tipul (kuhu saab köitega) asub üks väga kena kõrts, kus saab kohvi juua ning nautida Austria rahvustoitu. Kõrtsist avaneb imeline vaade Bregenz linnale, Alpidele ja Bodeni järvele. Hinnad on nagu kõikjal Austrias ehk väga kõrged.