"Kohvikute, kaupluste ja teiste äride pidajad saavad rookimata lume ja muu korralageduse eest trahvi, aga EuroPark võib mudasel kuumaastikul rahulikult äri edasi ajada. Miks nii? On see normaalne?" küsib lugeja.

EuroPark: madalama kvaliteediga kaasneb madalam hind – näiteks tänaval on parkimine poole võrra kallim

"Oleme Mere puiestee 6/8 parkla sissesõidu kehvadest oludest teadlikud. Lisaks ilmastikuoludele on olukorda süvendanud kõrvalolevat ehitusobjekti teenindavad raskeveokid. Oma klientide ees vabandame ehitustegevusest tingitud ebamugavuste eest. Kindlasti peame ka oma ajutistes parklates oluliseks, et nende kvaliteet oleks mõistlikul tasemel. Kõnealusesse parklasse oleme juba pinnase parandustööd tellinud, need teostatakse lähipäevil," lubab OÜ EuroPark Estonia turundusspetsialist Kristel Seiler.

"Sügisvihmad on mureks ajutise iseloomuga parklates, kuna nendesse ei ole kahjuks võimalik püsivat kõvakatet rajada. Vastavalt kvaliteedile on ka parklate hinnad erinevad ja oluliselt odavamad kui linnatänavatel. Võrreldes kõnealuse parklaga on tänaval parkimine täna 50% kallim, alates jaanuarist see vahe käriseb veelgi. Vahetult Mere puiestee 6 kõrval pakume võimalust parkida Rotermanni maa-aluses soojas ja kuivas parkimismajas hinnaga 1,2 eurot poole tunni eest, mis on 20% soodsam kui linnatänaval," lisab Seiler.