"Saan aru, et juhatuse esimees, kes on küllaltki valimatu suuvärgiga, üritab jälle veidi iroonitseda, kuid mida peaksid sellest kõigest arvama elanike külalised ja muud võõrad inimesed, kes majja satuvad?

Niigi on terves majas kaamerad üleval, igat sammu jälgitakse ja kohe kui keegi midagi valesti teeb, siis võetakse ühendust ja hakatakse süüdistama ning ähvardama. Nüüd siis see. Naerma igatahes ei hakanud. Usun, et kirjutise autor peaks ise esimesena soovitatud kontaktide poole pöörduma," kurjustab sildist foto saatnud lugeja.

Ühistu juhatuse liige: siltide asemel olid varem süljelärakad peeglil ja väljaheited koridoris

"Silte tuleks vaadata läbi huumoriprisma, aga sellegipoolest on need koostatud väga taktitundeliselt – seal on selgelt kirjas "kõik maja lagastavad inimesed", mitte "kõik inimesed", seega ei tohiks korralikud inimesed end küll kuidagi puudutatuna tunda. Puudutatuna ei tohiks end tunda ka need, kes on mõne kommipaberi maha visanud – jutt käib palju tõsisemast lagastamisest.

Samas liftis, kuhu paigaldasin sellise sildi, olid nädalavahetusel peegli peal kollased süljelärakad. Muuhulgas liftidesse näiteks urineeritakse ja alles eelmisel nädalal oli keegi trepikotta sittunud. Sildid on paigaldatud lootuses, et kui mõne sellise teo toimepanija kaine peaga uuesti majja satub ja silti loeb, siis ta äkki punastab pisut ja teinekord enam niimoodi ei tee.

Kui oleksin lifti kusejad ja lifti sülitajad teolt tabanud, siis oleksin neile sama soovituse näost näkku edasi andnud, aga kahjuks niisugust võimalust polnud. Mitmed majaelanikud on andnud siltide kohta positiivset tagasisidet ning avaldanud tänu, et keegi on probleemi tähele pannud ja sellele reageerinud," selgitab sildid liftidesse paigaldanud ühistu juhatuse liige.