Laigulised vormid on sõduritel vist selleks, et päris sõja ajal, kui pommid lõhkevad ja kõigil on hirm nahas, ei paista välja, kes esimesena suurest hirmust ja õudusest püksi teeb.

---

Kõik tahavad presidendiga näost-näkku näha, kasvõi kord aastas. Inimesed istuvad ju kogu aeg internetis, säutsuvad ja laigivad ja selfivad – aga nii ei saa ju päris inimesel kätt suruda!

---

Need, kes presidendiga pikalt rääkima jäävad, pole vist riigipead enne näinudki – nad kasutavad juhust ära, sest teist võimalust ei pruugi enam tulla.

---

Ühel endisel ministril – ma tean küll, kes ta on – on vist näpud põhjas, sest ta sööb nii aplalt suupisteid, nagu poleks päevi ivakestki hamba alla saanud.

---

Minule küll ema õpetas, et külla minna tühja kõhuga ja seal süüa nagu näljane hunt pole lihtsalt viisakas. Siin küll suud käisid kiiresti – viisakust ei kuskil! Täis suuga rääkimisest ei hakka mitte rääkimagi.

---

Mul on tunne, et mõnele külalisele on kutse peale valesti kirjutatud: seal peaks olema "pidulik vastuvõtt", aga on juhtunud vist "karneval".

---

Ma küll ei tea, kas ma ikka läheks ise sinna, kui kutsutakse... see tohutu kirumine ja mõnitamine ei lähe ikka mitte. Parem istuda teleka ees ja seda kõrvalt vaadata. Ja ise kiruda!

---

Aga sellest oli kasu ka natuke, sest nüüd ma tahan kindlasti loodusfilmi pingviinidest vaadata.