Mainimist vajab veel kohtumine preestriga, kes võtab vaid palja ülakehaga külalisi vastu. Vastavalt lepingule peavad aga minu postitused siin kajastama tööülesannete täitmist, seega muust elust-olust kuskil mujal, kunagi teine kord.

Tuleb ausalt üles tunnistada, et antud blogil on konkurent sõpruskoolide toidublogi näol. Õigemini küll ilmselgelt ja ülekaalukalt võidukas rivaal, kuna enamus minu praegusest ajast ööpäevas on pühendatud toiduprojektidele. Praeguseks on registreeritud 20 kooli, kes toiduprojektist osa võtavad, lisaks kaks kooli veel mõtlevad.

Järgevalt mõned värvilisemad killud ilmestavate pildidega minu viimase aja tegemistest. Peaaegu alati leian mõnda kooli jõudes vähemalt ühe puu all virnade viisi vihikuid parandava õpetaja.

Loe lähemalt blogist!

Arengukoostöö, humanitaarabi ja maailmahariduse valdkonnas tegutsev MTÜ Mondo lähetab kuni 2015. aasta lõpuni Välisministeeriumi arengu- ja humanitaarabi projekti raames Aafrikasse ja Aasiasse 18 oma ala kogenud eksperti, kes 2-6-kuuste lähetuste jooksul panustatavad koostööpartnerite projektide arengusse.