"Magasin Atatürki ühes ootesaalis ja ärkasin selle peale, et müdin läks lahti. Kell oli siis 1.15. Unesegasena nägin kuidas inimesed jooksid ja pugesid peitu toolide ja muu taha. Telefonis oli sõnum sõbrannalt, kes küsis kas kõik korras. Minu lähedal oli 4 prantslast, kes olid ennast varjates istunud põrandale. Neilt sain teada, mis toimub," kirjeldas anonüümseks jääda soovinud eestlanna.

"Inimesed jooksid, sest politsei oli lennujaama sisenenud ning see tekitas paanikat. Natuke hiljem kuulsime kuidas hüüti "Erdogan-Erdogan". See oli lennujaama ees. Läksime koos ühe prantslasega vaatama, mis toimub. Natuke hiljem olid meeleavaldajad juba lennujaamas sees. Ma ei tea, kuidas nad sisse said. Tulid ühest turvakontrolli alast sisse ja väljusid teisest, tehes lennujaama turvatsoonis ringi

Peale seda jäi rahulikuks ja arvasime juba, et nüüd on läbi. Siis, ca kolme ajal, hakkasid lendama hävitajad. Nad olid nii maja lähedal ja madalal, et aknast oli näha hävitaja tulesid. Hävitajad tegid kokku neli ülelendu ca kahe tunni jooksul. Ning selle käigus oli kolme helikiiruse ületamise pauku, mis tekitas uuesti paanikat.

Lennujaama personali poolt ametlikke teadaandeid ei olnud. Paljud poed ja baarid, mis peaks öö läbi avatud olema, suleti. Inimesed varusid vett, nii et hommikuks oli enamik joogiautomaate tühjad. Kogu öö lende ei toimunud ja enamik öiseid lende tühistati hommikul.

Kell 6 läks välja esimene lennuk ning peale seda lennuliiklus jälle toimib. Siiski on väga palju lende, mis on tühistatud ja edasi lükatud. Samuti minu oma. Hetkel läheb lennujaamas 23. tund. Mis ja millal edasi, ei tea."