19:00, Stavanger - linn Lõuna-Norras:

"Tuul on hetkel juba päris raju. Homme lubas lund ja veel rajumat tuult. Ei tea, mis saab. Ristmikul lendasid liiklusmärgid silme eest läbi. Lammutab mis kole."

20:00, Aalborg - linn Põhja-Taanis:

"Politsei on mõned tänavad kinni pannud, kus paljud hooned on katusekividega. Need lendavad sealt kildudeks nagu lillepotid."

20:30, Hamburg - linn Põhja-Saksamaal:

"Tänavad on inimestest tühjad, mõned puud on kummuli ja tuul nügib, aga ei midagi tõsist. Vesi on seal sadamas kõrgem ja tuntud kalaturg üleni vee all, aga selles pole midagi erilist. Kõik on kontrolli all. Seekord ollakse tormiks väga hästi ette valmistunud. Jõuluturud on suletud, kuigi võiksid praegu vabalt lahti olla. Iga natukese aja tagant öeldakse raadiost, et inimesed pargiksid oma autod sadamast kaugemale."

23:00, Krusa - linn Lõuna-Taanis, Saksamaa piiri ääres:

"Hullem osa tormist on möödas. Suuremaid purustusi pole, aga mitmed teed on murdunud puude tõttu suletud. Hommikul on oodata üleujutusi edelarannikul."

00:00, Hvide Sande - linn Lääne-Taanis:

"Tuul on siin tõesti päris tugev, kohati 40 meetrit sekundis. Pool linna oli tõusuvee ajal vee all ja kalakaste ja muud kola lendab igal pool ringi, aga eks sellega ollakse siin suht harjunud. Tulin ise just sadamast, sest laev, kus töötan, rippus ainult ühe otsaga kai küljes. Teised olid purunenud. Laeva peale saamine oli ka omaette ooper, sest kaid olid pool meetrit vee all. Nii et ekstreemi jätkus."

00:30, Aalborg - linn Põhja-Taanis:

"Sildadele tõmmati lindid ette. Tuul on päris kõva ja puhub sildade suhtes külje pealt. Sõber elab teiselpool silda ja tüübil ei õnnestu koju saada. Sõjavägi on kutsutud politseile appi orkaanist tingitud probleeme lahendama. Siin lähedal on sõjaväebaas, kust sõdurid on bussidega kohale toodud. Otseselt tänaval nad ringi ei marsi, aga on sildade ja veekogude lähedale postile pandud. Teisele poole saab nüüd ainult tunnelist, kõik muud läbipääsud Aalborgist põhja on blokeeritud. Ühistransport ei tööta. Tunnel on väga kaugel. Keegi koju ei saa."

02:00, Hamburg - linn Põhja-Saksamaal:

"Vihmasadu on läinud üle lumesajuks. Üldiselt on nii, et Põhja-Saksamaa rannikualadel on torm jätkuvalt 120 kilomeetrise tunnikiirusega, surudes vett Elbe jõkke. Jõeäärsetes piirkondades on oodata suuremat üleujutust. Hamburgi siseministeerium tõstis 2 tunni eest üleujutuse raskustaseme raskest üleujutusest väga raskeks. Hommikul on oodata uut veetaseme tõusu, kus vesi võib tõusta 3,5 meetrit üle keskmise üleujutustaseme, mis on võrreldav 5,6 meetriga nullpunktist arvestades."