Praegusega on kultuur haagitud lahti haridusest, moraalist ja kultuurist endast – tänu sellele, et siin riigis on saanud otsustaja positsiooni alatu ja nüri kildkond. See on saavutatud tänu vildakatele valimisseadustele, rahvaga manipuleerimisele ja jõhkrale omakasule. Lang ei ole kunagi mõjunud ei intellektuaali ega kultuuri-inimesena, vaid ülbe, piiratud ja küünilise mõtteilmaga empaatiavõimetu täissöönud nomenklatuurina.

Lang on mõjunud ja mõjub hädisena – ta häbistab meessugu sellena, kes ta isiksusena on: pisikese mõtteilmaga, halva maitsega, kasimatu moraaliga argpüks, kes naudib võimu. Tunnen hirmu, et Langi ei sunnitagi tagasi astuma, sest rahval (kõrgeima võimu kandjal) seda seaduse õigust ei ole – ja see hävitab veelgi ning palju rahva usku, et see riik on elamiskõlblik eetilisust oluliseks pidavatele inimestele.

Kultuuri ja haridusrahvas on mõistetud virelema häbiväärse näljapajuki peale – seda 22. iseseisvuse aastal! Nüüd vaja veel seegi neilt ära võtta ja nad maa pealt kaotada, et järele jääksid vaid tömbi mõistusega manipuleeritavad orjad ja kvalifitseerimata alapalgaline lihttöö.

Sest kultuuriga seotud inimestel oli kohati säilinud kehv omadus – mõtlemisvõime. On oht, et veel saavad ka mõned eesti tuupimiskooli lõpetanud midagi taolist kaasa – kõigele vaatamata!

Tagasi peaks astuma terve valitsus, sest nad ongi viinud Eesti viie esimese sekka – peaaegu kõigi destruktiivsete ja elujõu kadumist väljendavate näitajate osas. Ja siit pole ju ime, et reformarid on uhked Eesti üle. Sest nad on seda suutnud, see on neil välja tulnud. Jumal hoia eesti rahvast ja kingi talle väge vabaneda vääritutest valitsejatest.