"Kohe tuleb meelde Mäo ristmik. Vapustavalt arulage rajatis," tunnistab lugeja.

"Hiigelsuur ehitis, olematu liiklus, väga suur äraeksimise võimalus, põllu peale ehitatud kallid müratõkkeseinad, sillad, ringid, mahasõiduteed. Ja kõige selle juures tuleb ühelt põhisuunalt teisele keerates ikkagi vasakpööre teha!" lisab teine.

"Mäos on suur tükk põldu ära asfalteeritud, aga kasu on sellest ainult Tallinn-Tartu suunal liiklejatele. Igasugused manöövrid teistesse suundadesse on ebapraktilised. Sama maa-ala peale oleks võinud teha ühe suure läbimõõduga ringi ühel tasapinnal – see oleks olnud poole odavam ja keegi poleks sõidusuuna valimisel ära eksinud," seletab kolmas.

"Mida kriitikat?! Mäo ristmik on geniaalne! Ükskõik millisesse suunda tahad Tartu maanteele jõudmiseks keerata, pead enne sõitma kilomeetri vastassuunas. Inimene, kes selle liikluslahenduse projekteeris, peab olema väga võimekas, sest see on ainulaadne. Muide, riigikontrolli audit selle lolluse kohta ütles üheselt, et ehitise maht ja maksumus on kunstlikult ratsionaalsest kaks korda suuremaks aetud, et kantida maksimaalne kogus euroraha," teab neljas rääkida.