Normaalses kehakaalus olevad inimesed saavad muidugi muiata kui tüsedamaid paksukesteks või paksmagudeks nimetatakse kuid kindlasti ei võta suud muigele paksuks nimetamine tüsedamale- korpulentsemale inimesele.

Nüüd hakatakse neid tüsedamaid juba avalikult solvama ja ähvardatakse neid suisa "paksumaksuga". Mida see "paksumaks" siis endast kujutama peaks? Kas mõned tüsedad on söönud teiste eest toidu ära, et nüüd hakkavad peenikeste tarvis maksu maksma? Öeldakse, et kui naine on 102 (kilo) , siis ta on paks.

Milline see normaalne kehakaal siis olema peaks? Seda vist arvestatakse selle järgi, et kui inimene on 1.90 cm piik, siis peaks ta kaaluma umbes 70- 80 kilogrammi. Siis olla õiges kaalus.

Kindlasti järgneb "paksumaksule" ka "pikamaks" ehk need inimesed kellede pikkus ulatub kusagil kahe meetrini ja rohkem, siis need võidakse maksustada.

Mõne aja eest oli juttu ka mingist metaanist  ehk loomapeerust kui õhusaastamisest paha haisuga ja sedagi ähvardati trahviga kui õhk on paksu loomapeeru täis.

Nali naljaks, aga "paksumaksu" jutuga on küll minu arvates tüsedamatele inimestele liiga tehtud ja halvustatud. Kujutage ette nüüd pilti kui keegi irvhammas näeb tüsedamat meest ja naist ning ütleb talle, et sina paksmagu mine nüüd küll dieedi peale üle ja hakka sporti tegema, sest muidu oled maksu all oma pekiga.