"Täna öösel kella 00.00 ajal sõitsin elukaaslasega Pärnu maanteel ja hakkasin laskuma Tammsaare pikendusele Mustamäe poole ehk paremale. Kiirus oli väike, sest teeolud olid halvad ja tee väga kurviline," kirjeldab lugeja.

"Olime jõudmas Tammsaare teele, kui kõrvu kostis tohutu kärgatus ja müra. Kuna ise jälgisin teed, siis mu kaasa nägi, kuidas rekka rammis metallpiiret ja seesama metallpiire hakkas kogu oma pikkuses liikuma minu auto suunas. Sain auto pidama ja jõudsin veel isegi tagasikäigu sisse panna ja mõned meetrid tagasi sõita. Õnneks taga polnud kedagi," lisas lugeja.

Lugeja sõnul võttis ta koheselt ühendust politseiga ja püüdis ähmi täis seletada situatsiooni ja asukohta. "Samal ajal hakkas taha kogunema autosid," lisas lugeja.

"Rekka numbrit ma ei näinud (kuna piire oli tõkestanud tee juba väga kaugelt) ja ma andsin politseile teada, et rekka püüab välja ukerdada - ta oli kuidagi väga ebaloomulikult risti seal ees ning võimalik, et kartis ahelavariid. Rekka saigi kuidagi end tee peale ja pani minema. Meie tagurpidi (autorongis) hakkasime liikuma tagasi Pärnu mnt. suunas," kirjutas lugeja. 

Saanud Pärnu maanteele üles, tõkestas lugeja enda sõnutsi tee ühele liinibussile ja näitas läbi akna juhile, et tee on suletud. Bussijuht sai aru ja tegi tagasipöörde.

"Ise samuti jätkasin teed ja läksin ringi Tondi pikenduse kaudu. Politseid ma ka siis, kui tegin tagasisõitu, Pärnu maanteel ikka ei näinud ja üks buss ning mitmed autod sõitsid jälle sellesse lõksu. Ühesõnaga konstanteerin, et mul ja mu elukaaslasel vedas sel öösel ropult," lisas lugeja.