Kõik 50 saavad sellel aastal esimest korda spetsiaalse ukse- või aknakleebise, mille järgi siseneja saab kohe teada söögikoha kuulumisest parimate hulka.

"On stabiliseerumise aeg. Parimate seas on eelmise aastaga võrreldes 11 uustulnukat. See on vähem, kui kunagi varem," kommenteeris valimiste tulemusi küsitluse korraldaja Aivar Hanson. "Ja on ka kulbi üleandmise aeg. Juhtivates köökides kamandavad järjest nooremad kokad."

Hea Delfi lugeja, kas sinu lemmikrestoran on samuti nende 50 seas? Mis on sinu jaoks ühe toidukoha juures tähtis? Kui oluline on sealne atmosfäär, hinnad, toidu kvaliteet, teenindus? Kirjuta meile, mis on sinu lemmikrestoran Eestis ja mis selle nõnda eriliseks teeb!

Ootame teie mõtteid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita huvitava preemia!