Liikluses valitseb totaalne segadus ja korralagedus. Linnajuhid annavad intervjuudes oma nägemusest teada, kuid reaalne olukord on täiesti teistsugune. Tundub, et mõned ei saa aru linnarahva kannatustest seoses liiklusega.

Vabaduse puiesteel toimis aasta alguses rohelise laine efekt. Liiklus oli normaalne. Kevadel aga alustati liikluse "rahustamise" ideega ja paigaldati fooridele arusaamatu programm. Ja kui peaks kusagil veel jalakäija tahtma üle tee minna ja nuppu vajutama, siis on taas kogu süsteem segamini!

Olen tähele pannud, et uus süsteem segab normaalset liikumist: takistab rohelist lainet ja peatusi on üle mõistuse palju. Jalakäijaid üle tee minemas ei ole, kuid foori taga seisan kaks minutit, asjatult. Samas reostan kohaltvõtuga oma autoga keskkonda, mõttetult. Iga kolme-nelja foori tagant on jälle punane! Lisaks eelnevale kiirustab palju rohkem autosid kollase tulega üle ristmiku ja suurenenud on kiiruseületamised. Palun taastage endine olukord! Palun usaldage meid ja arvestage meiega!

Hommikul seisavad Pärnu maanteel masinad ja töömehed, ootuses päeva alustada. Mehed arutavad päevateemasid ja peavad varajast suitsupausi. Kella viiest on Pärnu maantee aga töölistest tühi! Autojuhid seiklevad ümber linna ja kulutavad lisaaega ja –raha kellegi organiseerimatuse tõttu! Tööd võiks ju teha hommikust hilisõhtuni, et olukord kiiresti laheneks. Linnarahval peab jätkuma aega ja raha ringisõitudeks, kuid töötegijal puudub võimalus teha tööd kiiremini?

Liiklusest Kadriorus ma ei taha üldse rääkidagi. See on saamatuse tipp! Kes meid õigupoolest juhivad? Diletandid? Inimesed, kes on endast üliheal arvamusel!