Politseile on teatatud ajavahemikul 27. detsember kuni tänaseni Viimsis 5 vargusest, ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Delfile Tormis Laanisto, kes lisas et vargustega tekitatud kogukahju on suurusjärgus 32 000 eurot.

„Rikastelt tulebki ära võtta,“ arvab Robi Nuudi nimeline kommentaator. „Ammu oli juttu, et rikkuritele soodustuste lisamine toob endaga kaasa veel suurema kuriteolaine. Nüüd maitske aga oma majanduse vilju, minu elamisse keegi sisse ei murra. Teie seal ehitage nii 2 - 3 meetri kõrgused aiad ja igasse majanurka üks rottweiler, bullterjer. Näljane rahvas muidu röövib teid paljaks,“ ironiseerib ka teine eelmisega sarnaselt.

Kahjurõõmu peegeldus veel nii mõnestki vastukajast. „Kõigepealt tuleks uurida, kust see vara ja kuld pärit oli,“ arvas üks artiklit lugenuist. „Paras! Saate ka oma jao, Eesti eliit,“ ei jätkunud ka paljudel teistel Viimsi elanike vastu eriliselt empaatiavõimet.

Hea Delfi lugeja, kust tuleb säärane õelus ja halastamatus? Kas masu on tõepoolest teinud eestlased nii kadedaks, et röövitud elanike täpsemat tausta teadmata tehakse sääraseid järeldusi?

Ootame teie mõtteid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka lehe vasakul servas olevat Rahva Hääle vormi.