Eilseks oli neist hüvitatud vaid seitse, kogusummas ligi kaks tuhat eurot, 31 juhtumi menetlus on veel pooleli. Möödunud aasta jooksul esitati kokku 122 avaldust, neist rahuldati 33 ja välja maksti ligi 27 000 eurot, kirjutab Eesti Päevaleht.

Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sule sõnul võib hüvitamisest keeldumiseks olla mitmeid põhjusi, näiteks ei hüvitata autoparandust, kui sündmuskohale ei kutsuta asjaolude tuvastamiseks politseid. Samuti siis, kui kahju sõidukile tekkis juhist tulenevatel põhjustel, näiteks liiklemine selleks mitte ettenähtud kohas. Üks oluline põhjendus, miks linn hüvitamisest loobub, on ka hoiatusmärgi olemasolu auklikul teel.

Hea Delfi lugeja, milliseid kahjustusi on löökaugud teedel sinu autole põhjustanud? Kas oled linnalt ka kompensatsiooni saanud? Kirjuta meile, millistel tänavatel on kõige silmapaistvamad löökaugud!

Ootame teie mõtteid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka Rahva hääle vormi.