Me jagame planeeti miljonite ja miljardite imetlusväärsete elusolenditega, kellega me igal sammul kokku puutume ja keda tuleb hoida ja kes vajavad meie kaitset.

Kui oled päästnud mõne looma, siis kirjuta sellest julgelt, kuidas aitasid hättasattunut, mis tunded sind valdasid ning miks on sinu jaoks loomade abistamine ja kaitsmine oluline. Samuti anna teada, kui oled mõnel muul viisil loomi aidanud - käinud loomade varjupaigas neljajalgsetele pai tegemas, abistanud varjupaiga töötajaid jne. Delfi ootab kirjatöid 4. oktoobrini. Parimad lood avaldatakse Delfi lehel.

Alates 4. oktoobrist saab oma loomasõbralikust teost kirjutada uues ja ainulaadses portaalis www.heategukassidele.ee, mis on valminud koostöös Royal Caniniga. Kirjuta oma lugu rubriiki „Sinu loomasõbralik tegu“ ja juba 23. oktoobril valib Eesti Loomakaitse Selts välja 12 parimat lugu, millest pannakse kokku 2012. aasta kalender ning mille müügitulu läheb Eesti Loomakaitse Seltsile. Lugude valikul võetakse arvesse ka inimeste hääletuse tulemused. Portaal heategukassidele.ee pakub infot erinevate annetusvõimaluste kohta ja võimaldab loomakaitsekuul ka abivajavatele kassidele annetusena kvaliteetset toitu osta.

Eesti Loomakaitse Selts tähistab Ülemaailmset Loomade Päeva juba üheteistkümnendat korda. Esmakordselt korraldab ELS oktoobrikuu jooksul vältava kampaania „Hea Tegu Loomadele“, mille eesmärk on kutsuda üles inimesi tegema üks heategu loomadele. Kampaania raames korraldab selts erinevaid üritusi, kampaaniaid ja pakub mitmesuguseid võimalusi loomakaitsekuu tähistamiseks.

Ootame teie mõtteid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka Rahva hääle vormi.