Valitsusele, kohalikele omavalitsustele ja teistele otsustajatele suunatud avalduses öeldakse, et algatus selleks, et iga laps saaks võimaluse kvaliteetseks, arendavaks ja turvaliseks suvepuhkuseks, peab tulema kohalikult omavalitsuselt, kes kaasab kogukonna ja ühendusi. Kohalikud omavalitsused aga vajavad selleks riigi tuge, vahendavad ERR Uudised "Aktuaalset kaamerat".

Lastekaitse liit kutsub üles korraldama väiksema toimetulekuga perede laste suvepuhkust, organisatsioon ise saab omavalitsustega koostööd teha lastelaagrite osas.

Hea Delfi lugeja, millised plaanid on sinul lapsele suvepuhkuseks? Kas lapsel tuleb rahapuuduse tõttu puhkus vanematega linnas veeta või on võimalus ta ka tuttavate või vanavanemate juurde maaõhku hingama saata? Soovita ka teistele odavaid ja toredaid lastelaagreid!

Ootame teie mõtteid meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka Rahva hääle vormi.