Taoliste petturite skeeme on mitmesuguseid, kuid kõik nad loodavad inimeste usaldusele ja kergeusklikkusele. Tavaliselt on väidetavalt juhtunud mingi suur õnnetus või leidis allakirjutanu näiteks Valgest Majast suure rahapaja. Kiri on edastatud ilmselt miljonitele inimestele, kuid otsustasime järjekindlalt Rahva häälele kirjutanule ka oma ruumi seekord pühendada:

Tere,

Olen dr Webster Michael juht Raamatupidamise auditi osakonna pank Harlesden, North West London, siin Inglismaal (Natwest Bank). Kirjutan teile äri ettepaneku, mis tuleb tohutu kasu nii meile. Minu osakond, mis on manager Greater London Regional Office, olen avastanud summa £ 15 miljonit (viisteist miljonit kroonide) kontole, mis kuulub üks meie välismaistele klientidele Late Business Mogul Hr Moises Saba Masri miljardär juut alates Mehhiko, mis oli ohver helikopteri crash selle aasta alguses, tappes teda ja pereliikmed. Saba oli 46-aastane. Ka chopper ajal crash oli tema naine, nende poeg Avraham (Albert) ja tema tütar-in-law. Piloot oli samuti surnud.

Valik Teile on tekitanud alates geograafilist laadi kohta, kus te elate, eelkõige seetõttu, et tundlikkus ja tehingu konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie panga on oodanud ükskõik millise sugulaste ees-up tuleb nõuet, kuid keegi ei teinud seda. Mina isiklikult ei ole andnud leidmisel sugulaste, Ma otsin oma nõusoleku esitada teile kui Lähisugulane / Kas abisaaja surnud, nii et teel selle konto hinnatud 15 miljonit dollarit võib maksta teile.

See on välja makstud või jagada need protsendid, 60% mulle ja 40% sulle. Mul on tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundage see väide me tegemisel. All i need on täita oma nimed dokumentide ja legaliseeriks see kohus siin tõestada teile õigustatud toetusesaajaga. All I nõuavad nüüd on teie ausad koostöötoimingud, Konfidentsiaalsus ja Trust, mis võimaldavad meil näha selle tehingu läbi. Ma garanteerin teile, et see täide viia seaduslik korraldus, mis kaitseb teid mis tahes rikkumise korral õigust.

Palun, annavad mulle järgmist, nagu me oleme 7 päeva kestab see läbi. See on väga kiiresti palun.

1. Täisnimi:
2. Teie otse mobiiltelefoni number:
3. Teie Kontakt Aadress:
4. Amet:
5. Age:
6. Sugu:
7. Kodakondsus:

Võttes läbinud metoodiline otsida, otsustasin ma teiega loodame, et sa leiad selle ettepaneku huvitav. Palun teie kinnitus sellele kirjale ja näitab teie huvi ma esitaks teile rohkem teavet.
Endeavor lasta mul tunne oma otsuse pigem kui hoiab mind ootab.

Tänan teid oodates oma soodsa vastuse.

Regards,
Dr Webster Michael