1. LUGEJA FOTO | Hommikune kõuekõmin pakkus fotosõpradele kauni vaatemängu

Hobifotograaf Jüri Voit jagas meiega fotot tänasest hommikust, kus Kolga lahe ääres, Andineemel oli varahommikul näha kaunist looduse vaatemängu.

2. LUGEJA FOTO: Kui kohtumine on ühele õnn ja teisele õnnetus!

Lugeja saatis meile vahvad fotod kodulooma igapäevaelust. Tavalisele nurrumisele ja põõnamisele sekka sattus teisele poole aknaklaasi kassi igapäevaelu häirima tõeline õrritus. Õnneks jäi kohtumine vaid pilkude vahetamise tasandile!

3. LUGEJA FOTO: Karu võttis ette jäänud soolaku jõuga maha

Delfi lugeja saatis meile foto karust, kes eile Sõmeru valla metsatukas tee peale ette jäänud soolaku maha võttis. Foto on jäädvustatud kaameraga, mis aeg-ajalt hetkeolukorrast metsas pilte saadab. Sel korral oli ajastus ja tabamus fotot väärt.

4. LUGEJA FOTO: Kui suusailma pole, tuleb leida spordivahenditele parem kasutus!

Lugeja saatis meile foto Tapalt, kus suusailma ilmselgelt napib. Seepärast ongi leidlik aiameister suuski teistmoodi rakendanud. "Alternatiivne kasutus suuskadele, kui kliima suusatamist ei soosi," kommenteerib foto autor.

5.LUGEJA FOTO: Imeline looduslik klaasikillumäng Peipsi järvel

Peipsi järvel on alates tänasest lubatud liigelda nii jalgsi kui maastikusõidukiga, seega Varnjas võis näha täitsa palju kalamehi ja huvilisi jääl.

6. TÕELINE EESKUJU | Isa meisterdas Raplamaal lapsele tuule ja vihma kaitseks bussiootepaviljoni!

Raplamaa isa ehitas oma lapsele bussiootepaviljoni, et laps ei peaks tuule ja vihma käes bussi ootama. Vallaelanikud on tehtust vaimustuses.

7.LUMMAV FOTO | Valgustatud trepp viib otse kuule

Loodusfotograaf Karask kirjeldas foto saamise põhimõtteid: "See on protsess, kus esimene asi, et oleks täiskuu, järgneb asimuutide uurimine, et kuu läheks täpselt trepi kohalt mööda. Seejärel loodad, et oleks selge taevas ning heade olude kokkulangemisel on võimalik tabada sellist pilti."

8. LUGEJA FOTOD: Jägala juga lummas oma jäise iluga

Jägala joa juures käinud Delfi lugeja leidis vaatepildi olevat sedavõrd vaimustava, et ta otsustas seda jäist ilu suurema publikuga jagada.

9.VAHVA FOTO | Rõuge esimese klassi lapsed kõik ühe toreda pildi peal

"Me tillukeses Rõuges läks täna esimesse klassi 20 lapsukest. Rõõmu, uudishimu ning põnevusega. Et need üheksa aastat, mis siin koduses koolis ees ootavad, oleksidki täis rõõmu, uudishimu ja põnevust," jagab fotograaf Grethe Rõõm oma Facebooki lehel.

10. LUGEJA FOTO: Ka konnad on saanud Kontaveiti edust innustust!

"Kontaveit innustab, sest Eestimaa konnad valmistuvad Roland Garros Grand Slamiks," kirjutab Aegviidu lustakad konnad fotole tabanud autor Delfile.