Alates jaanuarist 2007. a on kõigil inimestel, kel tekkinud mistahes õigusalane küsimus või mure, võimalus pöörduda advokaatide ja juristide poole internetiportaali E-advokaat vahendusel. Internetiportaal E-advokaat asub veebiaadressil
.

E-advokaadi põhiliseks eesmärgiks on kokku viia õigusabi vajajad ja õigusabi pakkujad, pakkudes nende esmakohtumiseks välja omanäolise suhtluskeskkonna E-advokaat. Õigusabi vajajad ja -pakkujad saavad omavahel portaalis suheldes kokku leppida või läbi rääkida õigusteenuse osutamises või muudes õigusabi puudutavates küsimustes. Aktiivselt portaali kasutades on advokaatidel ja juristidel mugav endale sobival ajahetkel uute klientidega suhelda.

Portaalis vastamise eest on advokaatidel ja juristidel võimalik boonuspunkte koguda, mille alusel moodustub advokaatide ja juristide pingerida. Portaal E-advokaat pakub välja ka teisi huvitavaid lahendusi õigusabi paremaks osutamiseks, millistega saad tutvuda portaali kodulehel www.eadv.ee.

E-advokaat ootab lahkesti kasutajateks uusi advokaate, juriste ning õigusküsimuste esitajaid. Portaal on katsetamisel tasuta kõigile kasutajatele.