Festivali edukaks kordaminekuks seame endale eesmärgiks kohale kutsuda vähemalt 22000 külastajat. Selle õnnestumiseks tahan anda ülevaate toimuvast ning loota edaspidisele aktiivsele toetusele.

Paradise Beach Festival 2006 püstitab Stroomi randa kolm lava. Väliskülalisi esitlev pealava — Star Stage — püstitatakse otse merelainetesse. Teine, veidi väiksem lava — Baltic Stage — pakub kuulamiseks nii tuntud headuses kui ka uudses värskuses baltimaade popartiste. Eriprojektina tutvustab festival kolmandal laval — Russian Stage — uuemat vene post-rock, pop- ning indiemuusikat.

Et kuu aega tagasi lõppes ootamatult koostöö senise programmijuhi Henry Arnholdiga, seati küsimärgi alla kogu senise kontseptsiooni lõpuniviimine. Festivali peaesinejaks määratud briti tütarlasteansambel Sugababes on kolme piletimüügilahenduse kaudu tänase seisuga turustanud oma kontserdile 36 piletit. Samas hõlmab esineja oma tasude ja lisanõudmistega ligi 30% festivali eelarvest. Nõnda palusime Sugababes’i agentuurilt ajapikendust senise programmi turunduslikuks analüüsiks. Praeguseks oleme seisukohal, et festivaliprogrammis tuleb läbi viia muudatused, et täita algseid eelmüügiplaane.

Tahame ka muuta festivali tarbijale attraktiivsemaks ning sisukamaks. Algsele plaanile on lisandunud vene muusika lava, mis ka eestlastest publikut külmaks ei jätaks. Pealavale lisame kaasakiskuvaid ning rannasõbralikke artiste, mis kutsuksid külalised ka järgnevatel aastatel festivali külastama. Täiendusi saavad ka kahe klubitelgi programmid.

Festivali korraldamine annab meile ka hea võimaluse teostada mõte ID-piletist. Äsjavalminud tehnoloogilised lahendused võimaldavad ID-piletiga ühendada mitut erinevat funktsiooni. Nüüdseks oleme alustanud ID-kaardil põhinevat terviklahenduse turustamist, mis võimaldab ID-kaarti turvaliselt kasutada piletina, makse-, kliendi- ja uksekaardina. ID-pilet on praktiline rakendus Eesti riigi 400 miljoni kroonisele investeeringule. Et tegu on funktsionaalse lahendusega, mille pidevalt kasvav sihtgrupp hõlmab juba täna üle 900 000 Eesti kodanikku, on projekti vastu huvi tundnud mitmed investorid.

Lugupidamisega,
Priit Rokk
Paradise Beach Festival 2006
projektidirektor