Jooksjate liikumise trajektooril teesulgusid ei ole ja seetõttu palub politsei jooksjate trajektooril liikuvatel sõidukijuhtidel olla tähelepanelikud ja aeglustada kiirust, et tagada ennekõike jooksjate ohutus. Jooksjaid on julgestamas ligi 60 vabatahtlikku ning ohtlikemates kohtades on väljas ka politseipatrullid.

Täna kell 14 algab Pärnu südalinnas Watergate´i tervisekõnd ja kell 14.45 stardib Paikuse vallast Reiu puhkekülast võidupüha poolmaraton. Nii tervisekõnd kui ka jooksud läbivad Pärnu kesklinna tänavaid ja kõigi kolme finiš paikneb Rüütli tänaval. Vaata lisaks kaarti jooksude trajektoorist.

Lisaks tervisespordi üritustele muudetakse täna kella 17st kuni laupäeval kella 17ni võidupüha paraadiga seoses  liikluskorraldust Pärnu kesklinnas. Täna kella 17ks paigaldatakse kesklinnas tänavatele tõkked ja suletud piirkonnast lubatakse vaid välja sõita. Tutvu liiklusmuudatuste kaardiga.

Probleemide vältimiseks palub politsei liiklejatelt mõistlikku suhtumist ning kindlasti arvestada kehtivate piirangute ja sportlastega.