Varahommik Ülemiste järvel - päevavalguses on näha nii katkised rattad, sügav vagu järvejääs kui ka lennuk, mis on ikka veel paarkümmend meetrit kaldast eemal. Vaata videost!

Öösel nägid päästjad kurja vaeva lennuki kaldale tirimisega. Ilmastikuolud olid rasked ning ka tross katkes sädemeid pildudes. Vaata videost:

Põhja- Eesti päästekeskuse pressiesindaja ütles öises usutluses Delfile, lennukit on appi tulnud vedama ka kaitseväe 2 suurt masinat. Vaata videost, milline oli päästetööde seis Ülemiste järvel ööl vastu reedet:

Vaata, kuidas lennuk neljapäeva õhtul kopaga sikutamise tulemusena järvejääl liikuma hakkas!

Vaata videost, kuidas lennukist kütust välja pumbati ja milline näeb lähedalt välja sündmuskoht - murdunud puud; maandumisjälg järvejääl ning läbi jää vajunud lennuk!

Algul ei saanud päästeautod lennukile ligi, sest järve ümbritseva aia värav oli lumine ja kinni. Kaks ekskavaatorit kaevasid tee lahti. Lennukisviibinuid toimetati mootorsaaniga kiirabiautosse. Vaata videost!

Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov sõnas õnnetusele kommentaariks, et tänu piloodi igete otsustele on lennukimeeskond elus. Vaata videost!

Lennuõnnetuse uurimiskomisjoni juht Jens Haugi sõnul oli lennuõnnetuse üheks põhjuseks mootoririke:

Päästeameti päästetööde teenistuse juhi Teet Piile räägib, mis onpäästetöödel järgnevad tegevused ning võimalikust kütuselekkest.

Algul oli päästjatel tükk tegemist, et jõuda lennukini, kuni järvejääd kattis paks lumekiht. Pärast tee sisselükkamist said järvele sõita ka päästeautod. Vaata videost!