22.10 Magama ei tohi enne 22.30 minna, sest selle ajani kestab homme mäng. Mina, kes ma olen harjunud vara magama minema, pean ennast harjutama üleval olemisega.

21.40 Nüüd on jäänud veel õhtusöök.Vaadake meid siis homme telekast ja hoidke pöialt!

21.30 Eesti koondise treening tehtud. Viimati viibisin sellel Belgradi staadionil 12 aastat tagasi ja selle ajaga ei ole siin midagi muutunud. Staadioni muru on väga hea ja kiire. See muidugi meie elu kergemaks ei tee.

19.40 Varsti sõidame treeningule. Praegu arutame Rähniga, kuidas homme vastaseid paremini ohjeldada.

19.00 Just oli meeskonna koosolek. Öeldi nimed, kes homme algkoosseisu kuuluvad. Koondise abitreener Janno Kivisild oli ettevalmistanud videoklipid vastaste nõrkadest ja tugevatest külgedest.

17.30 Pressikonverents oli nagu pressikas ikka. Kohalikust pressist oli kohal kaks ajakirjanikku. Selles suhtes oleme Serbiast üle.

16.30 Väike eine ja siis trenni. Treening toimub homsel mänguväljakul, et saaksime siinse muru ja valgustusega harjuda.

14.50 Lõunaks olid spagetid ja kana. See on jalgpallikoondise põhiline toit.

13.00 Jalutasime 45 minutit pargis. Nüüd väike puhkus ja tunni aja pärast lõunale. Pärast seda saame veel neli tundi aega veeta, seniks kuni algab pressikonverents. Puhkuse ajal on paljud netis, mõned kuulavad muusikat, mina aga loen raamatut. Muidugi magame ka mehe moodi. Arvan, et ööpäev enne mängu kulub magamisele 12-14 tundi.

11.00  Fredrikstadist koondise mängudele tulles olid klubi peatreeneri viimased sõnad: "Et sa Serbiaga mängust kollase võtaksid." Seda muidugi naljaga pooleks. Aga klubil pidi pühapäeval liigamäng olema ja kaardi puhul saanuks neid teoreetiliselt aidata. Nüüd vist ikkagi lükatakse kohtumine edasi, kuna Norras on reegel, et kui vähemalt kaks mängijat klubist kutsutakse koondiste juurde, saab mängu edasi lükata. Kolmveerand tunni pärast sõidame parki kõndima ja jalgu sirutama.

10.30  Hotell on ilus, mugav ja kaasaegne. Ainuke viga on see, et hotell on ehitatud valesse kohta. Asub korrusmajade vahel ja kõik tänavad on nii umbe pargitud, et vaatamata politsei eskordile ei ole me veel kordagi bussiga hotellini jõudnud. Parim tulemus on siiani 150 meetrit hotellist.

9.30  Kõht täis, päevaks vajalik energia käes. Peale hommikusööki pean jälle kuulama, millega Rähni 8 kuune poiss on hakkama saanud. Kindlasti on tal öö jooksul hambaid juurde tulnud :).

8.45  Hommik Delfi lugejatele. Äratus Belgradis. Proovin ka toakaaslase Taavi Rähni jalule saada. Värske isade värk - põõnavad igal vabal hetkel. Õige pea sööma.