23:15 - Hotellis. Päev on õhtusse veerenud. Asjad lahti ja põõnama. Hommik on ikka õhtust targem. Peas kummitavad lollid mõtted, aga ju see algaja treeneri asi. Ma loodan vähemalt.

21:52 - Söömas käidud, nüüd juba bussi ja veereme Šiauliai poole. Tahaks öelda, et kõht on täis ja meel hea, aga kahjuks nii pole ... Mõtted keerlevad kaotatud mängu juures. Vaatan tühja pilguga aknast välja - Šiauliai 91 km!

17:40 - Poolteist tundi enne mängu algust ehk 16.30 lahkusime hotellist. Äsja lõppes mängu eelne koosolek riietusruumis, kus peatreener edastas meeskonnale, kõik mis tal veel öelda oli. See on TÜ/Rockis pikemat aega tavaks, et 40 minutit enne mängu algust toimub viimane koosolek. Oleme valmis, tahaks loota, et kukub välja ka! Pöidlad pihku!

15:50 - No nii. Heitsin pilgu peale ka tänastele ajalehtedele, interneti vahendusel muidugi. Midagi pole öelda - sõber Sumo on kõva kärbes! Just helistati tuppa ja anti teada, et aeg ärgata. Egas midagi, hakkan vaikselt asju kohvri pakkima. Ülikond ootab nagis ... kuidagi harjumatu. Varsti lahingusse, palju pole enam jäänud. Mänguni 2 tundi.

15:05 - Tegin veel vahepeal märkmeid õhtuseks mänguks. Praegu vaatan telekast NBA-d. Väga mõnus vaatamine. Kaamerad treeningul, garderoobis, intervjuud igast asendist, jne. Äge värk. Varsti peaks habeme ära ajama. Väike mängueelne värin hakkab juba sisse tulema.

14:15 - Mängijad saavad nüüd puhata kuni kella neljani. Siis on kerge eine, kohvi ja küpsised. Ise vaatan internetist veel paar asja üle, ehkki hulluks ei saa ka "luuramise" ja info kogumisega minna. Aga tegu ju algaja ja edasipüüdliku treeneriga, seega iga minut on arvel! Mänguni vähem kui 5 tundi.

12:45 - Õige pea läheb kogu meeskonnaga video vaatamiseks. Tänane kordusseanss on Balti liiga mängust Nevezis - Šiauliai. Käime veelkord mõned tähtsad asjad üle. Vastaste liikumised ja individuaalne tegutsemine teatud mängijate vastu. Pool tundi arutame, siis lõunasöögile.

11:45 - Tunnine visketreening tehtud. Meeskonna bussiga saali ja tagasi, mängijad pesevad hotellis. Mina ka! Kuna oleme Leedus üheksa mehega, pälvisin peatreeneri usalduse olla teises viisikus mängujuht.

9:45 - Pool tundi vaba aega ja siis treeningule sõit. Kerge visketreening, kus saab ise ka mõne kolmese sisse uhada. Elame väikeses hotellis, oleme hetkel vist ainsad külastajad. Hommikusööki nappis, sooja toitu (munapuder ja viinerid) kõikidele ei jagunudki. Treenerid olid muidugi õigel ajal platsis ja kurta ei saa. Varsti siis treeningule.

8:45 - Hommik! Hotellis ärkamine on kuidagi väga tuttav, mängijana sai sama rada käidud 20 aastat. Treenerina on ärgata ehk isegi mõnusam, kusagilt ei valuta ja üksiknumbris ka veel.
Oleme meeskonnaga Leedus, Kedainiais. Tartust hakkasime tulema eile kell 12.00 päeval, õhtul tegime mängusaalis kerge trenni. Enam ei lobise, tuleb sööma minna. Mänguni Nevezisega on jäänud 9 tundi.