23.33 - Juhhuu! Koduteel. Päeva lõpp on täis positiivseid emotsioone. Solarises paistab päike ja puud on lehes. Elu on ilus!

23.27 - Juba 37,000+ rõõmsameelset Solarise klubi liiget meil netis registreerunud, päevaga on mitu tuhat inimest lisandunud.

23.25 - Cinamoni heli sai ka testitud. Lahe!

22.47 - Solarises tänase päeva viimane ringkäik tehtud! Üks lind istus juba kasepuu otsas ja pilt on päevaga väga palju muutunud. Nüüd võib rahuliku südamega kodu poole sõita, homseks saame kenasti valmis!

21.28 - Hotelli sisse checkitud ja tagasi objektile.

21.02 - Ramon jõudis kenasti kohale, tagasiteel vanalinna poole.

20.37 - Nüüd lennujaama! Kohe saabub Los Angelesest üks meie kaugemaid avaõhtu külalisi, hr. Estevez - Charlie Sheeni vend ja Warner Bros. filmistuudios tegutseva Estevez-Sheen Productionsi boss.

19.44 - Sai korra rahulikult maha istuda! BDG/Madonna kontsert on nominent Tallinna Turismiteole 2009. Tore üle pika aja ka lauanaabrist 2011. a kultuuripealinna juhi Mikko Fritzega mõtteid vahetada.

19.01 - Just jõuan lauluväljakule Tallinna linna ettevõtlupäeva pidulikule vastuvõtule.

18.30 - Allkirjastasime just ehituse vastuvõtu akti Merkoga -- Solaris Keskuse ehituse esimene, pea 5 a pikkuse lepingu etapp on edukalt selja taga!!!
Loomulikult on veel palju pisikesi asju mida mitu nädalat parandada, aga Merko platsimeeskond on endast tõesti parima andnud, et maja kenasti homme avatud saaks! :)

Solarise uste avamiseni on jäänud 40 tundi!

17.16 - Vanas kontoris korra tagasi. Tänane statistika siiani: 84 telefonikõnet&paarkümmend vastamata kõnet + ca 43 vastamata maili ootavad. Edasi Merkoga koosolekule.

16.56 - Tagasiteel kontorisse. Katrin Kuldma tegi esimese smokingu elus mis enda mõõtude järgi õmmeldud. Ilus! :)

16.20 - Tänase päeva parim nali ehituselt

16.18 - Kohtasin just platsil arhitekt Raivo Puuseppa, kes tuli oma töö vilju üle vaatama! Tellingud on aatriumist lõpuks ometi kadunud&kasepuu saab jälle rahulikult hingata. Nyyd Katrin Kuldmale korraks kylla!


16.01 - ja nüüd tagasi ehitusplatsile!

15.46 - WOW! KPMS-i koosolekul sain just teada, et meil on juba pea 35,000 Solaris Club-i liiget ja ca. 10,000 www.solaris.ee netilehe külastajat PÄEVAS! Lahe

15.33 - lihtsalt pidin need karbid juba enne poe ametlikku avamist lahti tegema, tuli Harvardi tudengiajast maitse kohe suhu... :)

14.56 - Pool tundi vaba aega. Teen kiire vahepeatuse KPMS-is ja vaatan üle täna ajakirjanike poolt saadetud küsimused. Huvi sel nädalal on meeletu, teeb rõõmu.

14.23 - Solarise toidupood praktiliselt valmis - riiulitel on kenasti 12 000 erinevat toodet ja 1600 eri veini. Isegi Ben&Jerry´s jäätis kohal! Tehtud Vermonti osariigi mahedat rohtu söönud lehmade piimast. Võtan kaks karpi "Chocolate Chip Cookie Dough´d" kaasa. Ei suutnud kiusatusele vastu panna.

13.55 - Lounge 8-sse kiirele lõunale. Enne veel külaskäik Solarise toidupoodi.

13:28 - Arutasime just Raidla büroo advokaatidega hoone Merkolt ülevõtmise tehnilisi detaile ja varsti plaanis kiire lõunasöök Ahti Väinaga, meie tubli ehitusjärelvalvega.

13:07 - Välkkoosolek Nokia Kontserdimaja tegevjuhi Aivar Sirelpuuga peetud. Kuna homset avakontserti kl 20 kannab üle 10 telekaamerat, siis pidime saalis veel toole maha võtma. Eelkõige on ju kõige olilisem tuhandete televaatajateni jõudev pilt. Heliinsener John Pellowe on ametis akustika häälestamise peensustega. Muide, ta on kuus Grammyt võitnud vanahärra.

12:47 - Intervjuu KUKU raadiole antud ja nüüd Nokia Kontserdimaja avamise välkkoosolekule.

12:25 - Annan just BDG uues Solarise kontoris oma esimest intervjuud, Kristel Kossarile KUKU raadiost.

11:48 - Kiire ringkäik Solarises. Kõikjal käib VÄGA kibe töö ja sisustamine. Täna on kogu objektil ligi 3000 inimest. Hakkab looma... Hetkel küll veel kahel pinnal pilt liialt toores, vaikne ja see teeb murelikuks. Aga loodame, et nad saavad ikka laupäevaks oma uksed kenasti avatud.

11.30 - Esimene tööpäev BDG uues kontoris. Juhhei! Pärast 11 aastat vanalinnas on Solarise majas ikka superilus vaade ja palju õhku. Kiire pilk e-mailidele ja siis ringkäigule.

11.26 - Hommikusöök Margitiga tehtud. Nüüd lõpuks Solarisesse objektijuhiga viimaseid kriitilisi kohti üle vaatama. Margitilt ka tänasesse päeva üks oluline mõte: "Eestis valitseb inimliku läheduse defitsiit."

10.15 - Jõudsin just lahedasse Kadrioru kohvikusse NOP. Kohtumine ja varajane hommikusöök Margit Hakomaaga. Arutame, kuidas teha Solarisest üks tõeliselt soe ja sõbralik koht. Margitil on mõnusa teeninduse osas pikad kogemused Olde Hansa loomisest. Lisaks oma uue Mamo kohviku tegemisele on väga super, et Margit aitab meil panna kõik ligi 500 Solarise tiimi liiget ühes võtmes mõtlema ja tegutsema.

10.05 - Tulin just "nõelte" alt. Urmas Heinmets on raudselt oma ala parim mees Eestis. Kiirel ja stressirohkel ajal on hea mõte endale nädalas tunnike aega leida ja energiavarusid taastada.

8:00 - Esimene sissekanne hommikukohvi kõrvale. Paar joogaharjutust ja kohv tehtud, Lottele (iiri hundu) söök ette antud, nüüd kiire mailide check ja 5 minuti pärast start Tallinna suunas!  Solarise uste avamiseni on jäänud 50 tundi!