Varahommikul on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel soolamärjad või soolalumesegused. Tugeva tuule tõttu võib olla mitmel pool teedele kukkunud puid või oksi. Teedel on libeduseoht!

Ilmaprognoosi kohaselt sajab hommikutundidel mitmel pool enamasti Eesti idaosas ja rannikul hooti lund ja lörtsi. Kohati võib esineda pinnatuisku. Puhub loodetuul sisemaal puhanguti kuni 25 m/s.

Päeval sajab kohati kerget lund. Tuul järk-järgult annab järele, kuid rahuneb vaid õhtul. Õhutemperatuur on mandril 0°C piires, rannikul jääb kergelt plussi.

Meeldetuletuseks juhile: ple ettevaatlik talvistes oludes neljarealise maantee teisel rajal sõites. Kui esimene sõidurada tundub hästi sõidetav, siis teine sõidurada ei pruugi seda olla, sest väiksema liikluse tõttu toimivad libedustõrje materjalid seal aeglasemalt.

Liikluspiirangud

Lääne maakonnas Keila-Haapsalu maanteel (km 54,9-62,8) on geoloogiliste uuringute tõttu kiirus piiratud.

Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Väike-Maarja-Vägeva maanteel (km 13,7-13,8) on seoses tee mahasõidu rajamisega kiirus piiratud.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.