Varahommikul on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel soolalumesegused või soolamärjad.

Põhja- ja Ida-Eestis sajab paljudes kohtades lund, sadu liigub aeglaselt kirde suunas. Teepinna temperatuurid on allpool nulli. Teedel tuleb arvestada libeduse ohuga!

Prognoosi kohaselt tuleb täna pilves selgimistega muutlike oludega ilm. Mitmel pool sajab lund, Lääne-Eestis ka vihma ja lörtsi, kuid sajuhulgad ei ole suured.

Teepinna temperatuur püsib hommikupoole allpool nulli, püsib jäiteoht. Kohati on teedel udu. Õhutemperatuur jääb päeval nulli ümbrusesse.

Meeldetuletuseks juhile liiklemisel talvistes teeoludes: möödasõit vastassuunavööndis maanteekiirusel on kõige ohtlikum manööver liikluses. Möödasõidul talvetingimustes on ka külglibisemisse sattumise oht tavalisest suurem.

Liikluspiirangute eelteade

Esmaspäeval kell 10 suletakse seoses Tallinna ringtee Karla liiklussõlme ehitamisega liiklusele Assaku-Jüri maantee ringteega ristuv lõik 0,5 km ulatuses.

Ümbersõit on korraldatud Lehmja ja Jüri kaudu, teekond pikeneb kuni 7 km võrra. Teelõik jääb liiklusele suletuks novembri keskpaigani.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.