Järva maakonnas on täna kell 8–16 truubiremondi tõttu liiklusele suletud Aruküla–Põikva maantee (km 0,0–2,7). Ümbersõit on korraldatud Laupa–Suurejõe, Põikva–Pikkmetsa ja Parasi–Põikva–Rassi maantee kaudu. Teekond pikeneb ligikaudu seitsme kilomeetri võrra.

Lääne ja Pärnu maakonnas on täna kella 8.30-st kuni 12. juuli kella 16.30-ni truubiremondi tõttu liiklusele suletud Vanamõisa–Koonga–Ahaste maantee (km 1,0–4,4).

Ümbersõit on Mihkli–Oidrema, Pärnu–Lihula, Risti–Virtsu–Kuivastu–Kuressaare ja Kirbla–Rumba-Vana–Vigala maantee kaudu. Teekond pikeneb ligikaudu 42 km võrra.

Lääne-Viru maakonnas Tallinna–Narva maanteel Kärmu–Haljala lõigul (km 81,0–87,3) on kiiruspiirang tee geoloogiliste uuringute tõttu. Töötsoonis on üks sõidusuund ajutiselt suletud.

Võru maakonnas on võistlusautode testsõitude tõttu vahemikus kell 8-19 kuni kümneminutilisi, liikluse sulgemisi Palli–Ruusmäe maanteel Raagi–Kõrgesilla lõigul (km 3,4–5,0) ja Luutsniku–Plaani maanteel Raagi–Plaani lõigul (km 3,6–7,5). Liiklust korraldavad reguleerijad.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.