Alates tänasest kuni 15. juulini on Ida-Viru maakonnas liiklusele suletud Iisaku-Tudulinna-Avinurme maantee (km 0,8-16,5) sõiduteel toimuvate truubiparandustööde tõttu. Ümbersõit on korraldatud Kauksi ja Rannapungerja kaudu. Teekond pikeneb ligikaudu 9,3 km võrra.

Alates tänasest kuni 29. juunini on Põlva maakonnas liiklusele suletud Pusta-Ruusa maantee (km 6,6-6,7) maanteel toimuvate truubiparandustööde tõttu. Ümbersõit on korraldatud Kanepi-Leevaku maanteed mööda. Teekond pikeneb kuni 7,5 km võrra.

Jõgeva maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel (km 83,2-83,3) on üks sõidusuund suletud ja kehtib kiirusepiirang teel toimuvate teeparandustööde tõttu. Liiklust reguleerivad foorid.

Järva maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel (km 66,0-67,0) on kiirusepiirang tavalisest tihedama materjali veo tõttu.

Eelteade

Alates 26. juunist kuni 12. juulini on truubiremondi tõttu Pärnu maakonnas liiklusele suletud Vanamõisa-Koonga-Ahaste maantee (km 1,0-4,5). Ümbersõit on korraldatud Mihkli, Tarva, Lihula ja Kirba kaudu. Teekond pikeneb kuni 40 km võrra.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.