Ümbersõit Ehitajate teele ning Rannamõisa teele suunatakse läbi Õismäe tee. Kesklinna suunaline liiklus on avatud otse üle viadukti. Õismäe teelt suunaga kesklinna poole sõitvad bussid on suunatakse Ehitajate tee kaudu Paldiski maanteele.

Nimetatud ajavahemikul suletakse Õismäe tee ühendusteel kesklinna sõidusuunal paiknev autobussiliinide nr 4, 21A, 22, 42, 43, 46 ja 47 Sinilille peatus. Peatus viiakse üle Õismäe ringtee sisekaarel paiknevasse Sinilille peatusse.

Alates neljapäevast, 14. juunist alustatakse A. Weizenbergi tänaval J. Poska tänava ja Mäekalda tänava vahelisel lõigul taastusremonttöödega. Taastusremonttöid teostab Tallinna Teede AS. Tööde maksumus on 351 000 eurot. Ehitustööde lepinguline tähtaeg on juuli 2018.

Tallinna kommunaalameti tellimusel alustatakse A. Weizenbergi tn (J.Poska tn – Mäekalda tn) taastusremonttöödega, mille käigus uuendatakse asfaltbetoonkate ja teekattemärgistus. Tööde käigus vahetatakse välja lagunenud äärekivid ning vahetatakse kaevupäised „ujuvat tüüpi“ kaevupäiste vastu. Töid teostatakse etapiviisiliselt töölõikude kaupa. Tööde tsoonis kehtib liikluspiirang kuni 30km/h.

Kommunaalamet palub liiklejatel, samuti jalakäijatel järgida ajutiste liikluskorraldusvahendite nõudeid ja arvestada, et piirangute tõttu on liiklus piirkonnas häiritud ning varuda rohkem aega.