Zebra Autokoolis töötavad pikaajalise kogemusega õpetajad. Õppesõidukitena kasutatakse uusi autosid ja mootorrattaid. Lisaks on autokoolil korralik õppesõiduväljak, mis on avatud õpilastele ka vabal ajal koos juhendajaga harjutamiseks.

Sõbralikud ja suurte kogemustega õpetajad, korralikud sõidukid ning suurepärased õppetingimused ja materjalid - nii lihtne see ongi. Zebra kooli personaalne lähenemine ja parima õppekava järgi õpetamine tagab parima soorituse ning tulemused ongi käes - Zebra Autokool on eksamitulemuste põhjal Eesti paremate autokoolide seas.

Lisaks tavapärasele koolitusele on autokool otsustanud kasvatada tulevasi sõidukijuhte ning autospordihuvilisi. Üha suuremat populaarsust kogub noortesari ZEBRA CUP, kus osalevad 8-15 aastased poisid ja tüdrukud. Neid juhendavad kogenud rallisportlased ning noored saavad võistelda turvalisel rallirajal. 4 aastaga on sari kasvanud nii populaarseks, et korraldajatel on kõvasti nuputamist, kuidas saaks starti lubada kõiki huvilisi.

Zebra Autokooli tegevus ei piirdu pelgalt sõidukijuhtide koolitamise ja arendamisega. Oma panus antakse ka noorsportlaste arengusse: autokool toetab Rocki korvpallikooli ja Tartu Tammeka jalgpallimeeskonda.

Toetudes oma kooli lõpetajate positiivsele tagasisidele, on Zebra autokool otsustanud pakkuda innovaatilist sõiduõpet kõikjal Eestis ning seda jätkuvalt soodsaima hinnaga.

Autokool ootab kõik huvilisi õppima septembris tööd alustanud uude Tallinna Zebra Autokooli.

Õpilaste hea tulemus on motivaatoriks ka õpetajatele!

Jaga
Kommentaarid