Harju maakonnas Tallinna–Narva maanteel (km 11,0–11,5) tehakse liikluskorraldusvahendite kandurite paigaldustöid. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang.

Harju maakonnas Tallinna–Narva maanteel (km 9,5–10,1) tehakse piirdetöid. Üks sõidurada on suletud.

Rapla maakonnas Kose–Purila maanteel Toomja–Kuimetsa lõigul (km 19,0–21,1) teostatakse asfalteerimistöid. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang ning üks sõidusuund on suletud. Liiklust reguleeritakse.

Harju maakonnas Tallinna–Rapla–Türi maanteel Luige–Saustinõmme lõigul (km 8,4–9,4) alustatakse geoloogiliste uuringutega. Tallinna suunal on lokaalsed sõidusuuna sulgemised. Liiklejatele on läbipääs tagatud.

Ida-Viru maakonnas Kiviõli–Varja maanteel Erra–Lüganuse lõigul (km 1,9–2,2) alustatakse teeremondiga. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang ning üks sõidusuund on suletud. Liiklust reguleeritakse.

Rapla maakonnas Juuru–Rapla maanteel Juuru–Hõreda lõigul (km 0,7–4,9) alustatakse teeremondiga. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang ning üks sõidusuund on suletud. Liiklust reguleeritakse.

Täpsemat informatsiooni teeolude ja liikluspiirangute kohta vaata Tarktee lehelt arvutis või mobiilis, või helista maanteeinfo lühinumbril 1510.