"Kokku teenindasid korrakaitsjad 150 väljakutset ning nende seas ei olnud õnneks ühtegi erakorralist või ärevamat juhtumit," kirjutas Lõuna Prefektuuri operatiivjuht Veiko Järva.

Järva sõnul oli kõikidest väljakutsetest kümmekond seotud vägivallaga. Neist tõsiseim leidis aset Tartus Kalevi tänaval, kus öösel kella 1.30 ajal lasid noormehed omavahelise arusaamatuse lahendamisel käiku rusikad. Õnneks keegi selles vahejuhtumis raskeid vigastusi ei saanud, küll aga pidas politsei avalikku korda rikkunud agressiivsed noored kinni, toimetas nad arestimajja ning nende tegevuse selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust avaliku korra raske rikkumise tunnustel.

Liikluse raskeim juhtum toimus enam-vähem samal kellaajal Jõgevamaal, kus juhtimisõiguseta joobes noormees kaotas kontrolli oma sõiduvahendi üle ning rullus üle katuse kraavi. Teistele liiklejatele selle õnnetusega õnneks ohtu ei tekitatud, küll aga peavad meditsiinitöötajad nüüd noormehe tervise parandamiseks oma osa andma.

Ühtekokku kõrvaldati möödunud ööpäeva jooksul Lõuna-Eestis juhtimiselt kolmteist alkoholi tarvitanud autojuhti, kainust kontrolliti aga 2075 roolikeerajal.

"Jaanilaupäev möödus korrakaitsjatele rahulikult ning ilma märkimisväärsemate juhtumiteta, kiitus selle eest lõunaeestlastele!" võttis Järva kokku võidupüha.