Politsei teatel tulid 21. aprillil Pärsti vallas Puiatu külas kolm joobes meest ühe korteri ukse taha ning saagisid mootorsaega ukse tükkideks. Kõik kolm saemeest peeti kinni, teatas lõuna prefektuur.

Kaks nendest paigutati arestimajja ning üks esialgu kainenemisele.

Ööl vastu 20. aprilli murti aga Tabivere alevikus sisse talu elumajja ning varastati puitraamiga peegel, maal „Tedremäng“ elektrimootor ja 30 mudelautot.

Õues olnud veoautolt GAZ ja aiatraktorilt varastati vaskradiaatorid. Kahju on 1290 eurot.

Politseile laekus 20. aprillil ka teade, et kella 3-4 vahel peksis tuttav mees Vara vallas Mustametsa külas teist, tekitades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustusi.

Ajavahemikul 19.-21. aprill murti aga Tartus Kaunase puiesteel sisse korterisse ning varastati mobiiltelefon Samsung S5230, sülearvuti HP Pavilion dv6700 koo laadija ja dokumentidega, juukselõikamismasin Philips ning kuldehteid. Kahju on 1489 eurot.

19. aprillil vormistati võõrast ID-kaarti kasutades Tartus järelmaksuga tahvelarvuti Apple iPod ja MiNT Mediumi mobiilne püsiühendus. Kaks selles teos kahtlustatavat isikut on välja selgitatud.

Valgamaal varastati ajavahemikul 20.-21. aprill Karula vallas Kaagjärve külas talu kõrvalhoonest kaks traktori rehvi koos velgedega, neli kardaani, 100 m neljasoonelist pikendusjuhet, kolm gaasiballooni, kaks hapnikuballooni, gaasikeevitusagregaat, soojendusahi, neli traktori akut.

Ööl vastu 20. aprilli murti Valgas Jaama tänaval sisse kuuri ja varastati musta värvi mopeed Baotian BT 49 QT registrimärgiga 981 P. Kahju on 990 eurot.

Ajavahemikul 17.-18. aprill varastati Palupera vallas Tartu maratoni Matu punktis 14 metallist piirdeaeda ja kinnitusalust.

Võrumaal laekus aga politseile teade, et 19. aprillil ründas tuttav mees Mõniste vallas Peebu külas naisterahvast ning majas olnud teisi isikuid. 46-aastane kallaletungija paigutati arestimajja.

Ajavahemikul 17.-19. aprill tungiti Võrus Jaama tänaval eramusse ning varastati plasmateleviisor LG ja kaks mobiiltelefoni.