Esialgu pole ka otsust, kuidas ja millal kool lahkunuid mälestab, kuid Paul ütles, et nii tema kui teised koolipere liikmed on šokis ja leinas. Arusaadavalt ei soovinud ta õnnetust kuidagi kommenteerida.

"Nad olid toredad, viisakad, abivalmid, töökad ja sõbralikud," iseloomustas ta hukkunud noori.

Viimsi keskkooli kodulehel avaldatakse sügavat kaastunnet tänases traagilises avariis hukkunud gümnasistide lähedastele. "Nende ootamatu lahkumine on ülekohtune ja uskumatu. Oleme mõtetes nendega," seisab kodulehel.

Viimsi kooli juhtkond ja vallavalitsus pakuvad koostöös Politsei-ja Piirivalveameti Põhjaprefektuuri esinduse ning Põhja-Eesti Rajaleidja keskusega tuge lähedase kaotanud peredele, õpilastele, kooli personalile ja teistele lähedastele. Psühholoogilise toe saamiseks edastatakse kooliperele Stuudiumi sõnumikeskkonna vahendusel telefoninumbri.

Täna öösel kella 00.15 ajal tuli teade liiklusõnnetusest Tallinnas Pärnamäe teel. Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Audi A4 Iru silla poolt Viimsi suunas, kui kaotas juhitavuse ning paiskus Pärnamäe teel Äigrumäe bussipeatuse juures paremalt poolt teelt välja vastu puud. Sõidukit juhtis 18-aastane juhtimisõigusega noormees, sõidukis viibisid kaasreisijatena 18-aastane ja 19-aastane noormees, kes kõik hukkusid sündmuskohal.

Jaga
Kommentaarid