Olukorrale ei anna palju juurde ka see, et autojuhid sõidavad ummikust hoolimata ristmikule välja ning rohelise tule lõppedes jäävad sinna kinni ning ette ristisuunast tulevatele sõidukitele, kes nüüd ka olenemata neile põlevast rohelisest siiski ristmikult üle ei pääse.

Stockmanni ristmikul oli täna lausa liiklusreguleerija, kes uljamatele ristmikule trügijatele üsna resoluutselt selgeks tegi, et nüüd tuleb teisele sõidusuunale tee vabastamiseks sama julgelt tagurdada.

Liiklust pärssivad Tallinna Vee avariikaevetööd Pronksi 10 peaksid lõppema alles homme õhtul.

Alternatiivne arvamus, mis videos kõlab, on see, et süüdi on hoopis pokemonid.

Eile andis Tallinna Vesi teada, et seoses veeavariiga Pronksi ja Gonsiori tänava ristmikul (Gonsiori 14/Pronksi 10 juures) alustati remonditöödega, seni on liiklusele avatud kolm sõidurida.

Remonditööde tegemiseks tuleb sulgeda liiklusele kaks sõidurida suunaga Stockmanni kaubanduskeskuse poole. Sellega jääb liiklusele avatuks kaks sõidurida - mõlemas suunas üks. Liiklejatel palutakse jälgida liiklust ümber korraldavaid teemärgistusi. Võimalusel palutakse valida liiklemiseks teine teekond. Tavapärane liikluskorraldus taastatakse esimesel võimalusel.