Videoklipi filminud Delfi lugeja ütles, et ei tea, millest kaklus alguse sai, sest jõudis kohale siis, kui kisma juba täies hoos oli. "Me algust ei näinud, jõudsime autoga kohale, siis märkasime, et sagimine ja karjumine käib. Läksime vaatama. Väga kaua ei tahtnud seal olla, läksime edasi," kirjeldas ta nähtut.

Videos on näha, kuidas erinevad inimtüübid sellises jaburas ja segases olukorras käituvad. Näeme, kuidas kaks noormeest pikali maas kähmlevad, nende ümber on hulk noormehi ja neidusid, kes enamaltjaolt üritavad neid veenda, et kaklemine tuleks ära lõpetada. Osa rahvast seisab kaugemal ja vaatab, mis saama hakkab. Üldise hõiklemise sekka kostub vandesõnu ja roppusi. Vahepeal astub keegi kellelegi varbale ja palub südamlikult vabandust.
"Lõpetage ära"
"Tere tulemast Võrumaale"
"Tulge püsti! T**a, mida te teete?"
"Lase jalga siit, enne kui mingi jama tuleb," ütleb üks neiu noormehele teda sündmuste keskmest kaugemale nügides.

Kaklust lahutama tuli politsei. Lõuna prefektuur teatasl et 3. oktoobri öösel mõni minut enne kella nelja sai politsei teate, et Võrus Tartu tänaval ööklubi juures on kaklus. Et tänaval oli palju inimesi, oli keeruline aru saada, kes lööb, keda lüüakse ja kes toimuvat ükskõikselt kõrvalt jälgib. Üks kohalolnutest teatas juhtunust politseile.

Kohale saabunud politseinikud selgitasid, et arvatavalt oli löödud üht 24-aastast noormeest. Arstiabi ta ei vajanud ning politsei viis ta ära koju välja puhkama. Selgitades, miks või kes noormeest lõi, jäi viimane napisõnaliseks ning keeldus korrakaitsjatele midagi ütlemast.

Üle Lõuna-Eesti ilmestasid möödunud nädalavahetust mitmed avalikus kohas aset leidnud konfliktid, mille tingis liigne alkohol. Kainestamist vajas näiteks möödunud nädalavahetusel Lõuna-Eestis kokku 60 inimest. Lisaks oli alkohol märksõnaks ka liikluses. Politsei pani Lõuna-Eestis puhuma 2583 autojuhti ning selgitas seeläbi välja 31 joobes juhti, kes roolist kõrvaldati.

Alkoholijoobes inimeste vahelised arveteklaarimised ei tohiks kuidagi olla osa „eeleolukast nädalavahetusest. Selleks, et koosolemised kondimurdmiste või muude vigastusteta mööduks, soovitab politsei tarvitatavatele alkoholikogustele mõõdutundega läheneda ning omavahelised arusaamatused jätta arutluseks ajal, mil pea on kaine.