Esialgsetel andmetel oli teo ajendiks huligaansus, otsest põhjust tulistamiseks kinnipeetul polnud.

Kell 11.15 sai häirekeskus teate, et Sügise tänava kortermajas on toimunud tulistamine. Esialgsetel andmetel tulistati kolm lasku tulirelvast. Kuulid tabasid vastasmaja seina ning rikošeti tulemusena sai kahjustada vastasmaja korteri aken. Juhtunus keegi vigastada ei saanud.

Politsei pidas tulistamises kahtlustatavana kinni 43-aastase mehe ning tulirelv on praeguseks politsei valduses. Esialgsetel andmetel oli tegemist alkoholitarbimise käigus huligaansel ajendil toime pandud mõtlematu teoga. Hetkel ei ole alust arvata, et eesmärk oli sihtida kedagi või midagi konkreetset. Politsei on alustanud juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks kriminaalmenetlust.

Tulistamine käivitas suurte jõududega politseioperatsiooni, mille käigus politsei sulges Sügise tänava ja kontrollis ka ümberkaudseid tänavaid.

Operatiivjuht Kristian Jaani tõdeb, et tegu oli äärmiselt tõsise juhtumiga: „See oli õnnelik juhus, et kuulid ei tabanud ühtegi inimest. Selline käitumine tulirelvaga võinuks ka palju kurvemini lõppeda. Politsei suhtub äärmise tõsidusega kõikidesse tulirelvadega seotud väljakutsetesse ning politsei tegevus selliste juhtumite puhul on jõuline ning kiire.“

Hea lugeja, kui elad Sügise tänava läheduses ja sul on rohkem infot juhtunu kohta, anna sellest meile teada rahvahaal@delfi.ee või kommentaariumis!