Esialgsetel andmetel sisenesid tundmatud mehed kellapoodi ning ähvardasid klienditeenindajat relvataolise esemega. Mehed võtsid kaasa hulga väärtuslikke käekelli ja sularaha ning põgenesid sündmuskohalt. Klienditeenindaja viidi tervisekontrolliks haiglasse, tema vigastused olid kerged. Rööviga tekitatud kahju on selgitamisel.

Politsei oletab, et tegu oli rööviga suures ulatuses ja kahjud võivad olla suured. Röövleid oli rohkem kui üks. Vaata videost intervjuud Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juhi Urmet Tambrega.

Hetkel töötavad sündmuskohal Põhja prefektuuri kriminalistid ning kriminaalbüroo uurijad, kes selgitavad asjaolusid ning viivad läbi esmaseid menetlustoiminguid.

Seoses sellega otsib politsei taksojuhti, kes sõidab klaaskatusega helehalli Kia Ceediga ning kes võttis täna hommikul umbes 10.30 ajal Kaarli kiriku juurest peale meesterahvast kliendi. Palume taksojuhil viivitamatult võtta ühendust Põhja prefektuuri kriminaalbürooga telefoninumbril 56904272.

Alustatud on kriminaalmenetlust, mida juhib Põhja ringkonnaprokuratuur. Vihjed ja lisainfo on oodatud ka hädaabitelefonile 112.