Kaitseväe pressiesindaja leitnant Simmo Saar ütles Delfile, et auto sõitis Narva suunal ja õnnetus juhtus veidi enne Jägala viadukti. "Juht ega kaassõitja vigastada ei saanud, sõidukil said kahjustada keredetailid," sõnas Saar.

Lugeja, kes antud liiklusõnnetusest Delfile videoklipi edastas, ütles, et teeolud Tallinna-Narva maanteel on väga kehvad. "Teed katab jää," kirjeldas lugeja olusid.

Maanteeameti põhja regiooni hooldevaldkonna juht Raido Randmaa ütles, et Põhja regioonis käib tavapärane hooldustöö, kus jälgitakse ööpäevaringselt prognoose ja ilmastiku muutust ning teehooldemasinad on teedel vastavalt vajadusele.

Maanteeamet rõhutab, et olenemata hooldetöödest võivad teed muutlikes ilmaoludes ikkagi ootamatult libedamaks minna ning halbades sõiduoludes tuleb sihtkohta jõudmiseks varuda rohkem aega.

Maanteeamet tuletab sõidukijuhtidele meelde: liiklemisel talvistes teeoludes on möödasõit vastassuunavööndis maanteekiirusel kõige ohtlikum manööver liikluses – kaalugem alati selle vajadust! Möödasõidul talvetingimustes on ka külglibisemisse sattumise oht tavalisest suurem.