Eile hommikul kella 7.30 paiku turvafirmale USS saabunud väljakutse andis märku, et Raua tänava avalikus saunas ei ole asjad korras. Turvatöötajad saabusid kohale mõne minutiga, kuid ei märganud midagi kahtlast – uks oli lukus, aknaklaasid terved. Sissetungija oli muukinud lahti saunaruumi kitsa akna, selle kaudu hoonesse sisenenud ja akna sulgenud.

Varastanud riietusruumist sinna jäetud pesu ja sokke, kreemi ja pooltühje šampoonipudeleid, lahkus sissetungija ukse kaudu. Tema väljumise hoonest salvestas ukse juures paiknev turvakaamera. Politsei sai enda käsutusse turvasalvestise ja algatas uurimismenetluse.

Kesklinna vanem Vladimir Svet tänas politseid kiire tegutsemise eest ja avaldas lootust, et turvasalvestise avaldamisega saab politsei ka vajalikke vihjeid tulemuslikuks uurimiseks.

Samas lisas Svet, et ka linnaosa valitsus kaalub ja kavatseb rakendada kõiki meetmeid, mis aitavad suurendada linnas turvalisust ning ennetada või kiiremini avastada õigusrikkumisi. "Raua sauna kinnistule on otstarbekas paigaldada täiendavaid turvakaameraid," ütles kesklinna vanem.