Sotsiaalmeedias levib kuulutus, kus Kaarli sõbrad ja lähedased paluvad abi sõbra leidmisel.

"Kaarlit nähti viimati 31. oktoobri öösel (laupäev vastu pühapäeva) Tartus, Vanemuise tänaval. Kaarel on 178 cm pikk, keskmise kehaehitusega pika musta habemega. Kaarlil on lühikesed tumedad juuksed. Seljas on pikk must mantel, jalas heledad püksid ja mustad saapad. Kõigil, kellel on infot Kaarli kohta, palume teada anda... Villem 56571545, otseloomulikult võib ka Facebooki kirjutada. Lähedased ja sõbrad on väga mures ning tänulikud igasugu informatsiooni eest," seisab kuulutuses.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja sõnul on ka nemad saanud Kaarli kohta tagaotsimiskuulutuse ja politsei edastab selle peagi suuremale avalikkusele.

Politsei hakkab üldjuhul inimese kadumise järel esmajärjekorras lähedastelt ja tuttavatelt infot koguma ning vihjeid kontrollima.

Eesti Ekspress kirjutas tänavu aprillis, kuidas ajakirjanik ja diskor Kaarel Arb langes kummalisel kombel 11 kuu jooksul kaks korda väidetava inimröövi ohvriks.

Lehe väitel oli Arbi juhtum äärmiselt kummaline ning uurijate arvates ei klappinud tema jutt ning kogutud materjalid omavahel. Samuti jäi mees ise juhtumitest isegi lähedastele rääkides kidakeelseks.