Üks lugeja kirjutas täna päeval Delfile, et väike poiss kukkus toru pealt alla, talle kutsuti kiirabi, mis viis lapse edasi haiglasse. Teise pealtnägija sõnutsi turnis poiss kinnise liutoru peal - ta kukkus mõne meetri kõrguselt. Politseist kinnitati, et tegu oli õnnetusjuhtumiga ja eraldi seda uurima ei hakata.

Keskuse turundusjuht Kristina Antšak sõnas Delfile, et turvameeskond vaatas turvalindid läbi. Sealt on näha, et poiss tuli keskusesse koos vanematega - kaasas oli ka imik. Õnnetus juhtus kella 16.20 paiku.

Poisi isa oli sel hetkel lähedal McDonald'si restoranis, ema aga imikuga mähkimistoas. "Laps oli järelvalveta, ühtegi täiskasvanud läheduses polnud. Toru on mõeldud liulaskmiseks, aga ta hakkas alt üles ronima - toru pealt. Ta libises vahepeal veidi tagasi, aga siis kukkus selle pealt alla."

Kohe tormasid kohale lähedal asuva mänguasjapoe töötajad, muidugi tulid ka vanemad. Kiirabi jõudis kohale umbes kümmekonna minuti pärast. Vähemasti kohalolijate hinnangul vigastused väga tõsised polnud, ent laps viidi siiski haiglasse tervisekontrolli.

Antšak sõnab, et taolised näited teevad kurvaks ja ta loodab, et lapsega saab kõik korda. Ta paneb kõigile lapsevanematele südamele, et oma lapsi jälgitaks. Ta lisab, et on turvameestelt kuulnud ja ka ise keskuses jalutades tihti näinud, et vanemad jätavad lapsed järelvalveta. "Palun hoidke oma lastel silma peal," märgib ta.