Kannatada saanud naise sõnul käis ta ööklubis ja oli joonud paar kokteili. Seejärel võttis ta klubi eest takso ja soovis edasi teise ööklubisse minna. Neiu küsis taksojuhilt, kui palju sõit maksma läheb. Kui taksojuht ütles neiule oodatust suurema summa ja nõudis taksojuhilt taksomeetri tööle panemist, keeldus taksojuht seda tegemast, vahendavad TV3 Seitsmesed Uudised. 

Neiu esimene põhjus paanikaks oli aga siis, kui taksojuht hakkas sõitma oodatust teises suunas. "Taksojuht sõitis teises suunas, ma küünitasin tagaistmelt töötõendi järgi, et seda teistpidi keerata. Taksojuht haaras mul juustest kinni ja hoidis mind sõidu ajal juustest kinni," selgitab kannatanu.

Sealt edasi läks neiu ja taksojuhi vahel rüseluseks. 

Takso peatus Kalev Spa taga olevas parklas ja jäi seal seisma. 

Hirmunud tütarlaps taipas autouksed seestpoolt lukku panna ja taksojuht ei saanud enam tüdrukule ligi. Samal ajal helistas tüdruk politseisse ning marru läinud taksojuhi peatas politsei. 

Poltisei viis tüdruku haiglasse, kus neiul fikseeriti kehavigastused, mis olid tõendiks kohtus. Kannatanu sõnul sai taksojuht üle 700 euro suuruse rahalise karistuse. 

Politsei- ja piirivalveameti kesklinna jaoskonna juhi Kaido Saarniit sõnas, et füüsiline vägivald on pigem harv juhtum ning pigem pöörduvad taksojuhid politsei poole arve maksmata jätnud klientide pärast.  

Loost selgub, et ühe pealinna tuntud taksofirma all tegutsev vägivaldne juht saab aga vajadusel oma tööd edasi teha, sest Eestis puudub seadus, mis võimaldaks taksojuhil kutsejuhitunnistuse ära võtta või tema tööd piirata.

Tallinna linnatranspordiameti linnatranspordi osakonna juhataja Ruht Pärna sõnul on lahendusi oodata sügisel jõustuvast ühistranspordiseadusest, mis kohustab juhte omama teenindaja kaarte, mida hakkab väljastama vaid kohalik omavalitsus. Seejärel tekib parem võimalus taksojuht vastutusele võtta ja tema tegutsemist piirata.