Täna öösel käidi sees veel ühes ja maja eest varastati isegi sõiduauto. Elanikud on tõsiselt hirmul, ei julge öösel magada, paigaldavad valvesignalisatsioone ja hoiavad voodi all enesekaitseks pussnuga.

Näiteks varastasid jultunud vargad möödunud ööl majja sisse tungides seal olnud autovõtmed ning ärandasid seejärel maja ees seisnud Volkswageni.

Mõni päeva enne seda aga murti sisse naabermajja, kus varastati kuldehteid ja isegi poolikuid lõhnapudeleid.

Ohvritest kõige õnnetum on aga Jaak Siim, kes jäid varaste tõttu ilma oma 5-aastasest miniterjerist Chantelist. Nimelt rääkis Jaak "Seitsmestele uudistele", et vargad olid ilmselt ukse maha murdnud ning koer oli seejärel neile jalga karanud.

"Eks ta löödi siis jalaga siis siit uksest välja ja ta pani kodust suure hirmuga jooksu. Me otsisime ja otsisime üks poolteist tundi ja lõpuks kuulsime suurt kisa ning saime aru, et meie koer jäi ühe suure hundikoera hammaste vahele ja suri ära," rääkis mees.

Kohalikud elanikud on nüüd jälgimas kõiki kahtlaseid sõidukeid, korraldamas ühiseid valvekordi ja paigaldamas endale valvesignalisatsioone.

"Meie oleme küll valmis, täna avastasin, et mehel on voodi kõrval nui ja väikene pussnuga, nii et eks näis," rääkis Ihaste elanik Kaja.