Stroomi keskuse infotelefonile helistades öeldi, et tegemist oli pipragaasiga, kuid ei täpsustatud, mis täpsemalt juhtus. "Praeguseks on kõik korras," öeldi.

Kaubanduskeskuse juhataja Yaron Yalonetsky lisas, et kuigi ta ei viibi hetkel Eestis, on ta juhtunust teadlik. "Seal oli probleem narkomaaniga," täpsustas ta. Nimelt külastas täna Stroomi keskust agressiivselt käitunud narkomaan, kelle poest välja saatmiseks pidi turvatöötaja kasutama pipragaasi.

Stroomi keskuse teisel korrusel asuva kaupluse klienditeenindaja täpsustas, et talle öeldi, et tegemist oli tehnilise probleemiga ning turvatöötaja sõnul on samuti nüüd kõik korras.

Juhtunu tõttu oli osa Stroomi keskuse teisest korrusest vänget pipragaasi lõhna täis. Stoormi keskuses viibinud Delfi lugeja kirjeldas, et kaubanduskeskuse teisel korrusel oli spetsiifiline lõhn. "Hingata oli raske, ajas köhima, palju poode sulges uksed, et värske õhu kätte minna."

PPA Põhja prefektuuri valvepressiesindaja sõnul ei ole politsei juhtunu asjus väljakutset saanud ning intsidendi lahendasid keskuse turvatöötajad.

G4S-i kommunikatsioonispetsialisti Esme Kassaki sõnul lasti pipragaasi ukse juures. "Saan kinnitada Stroomi keskuse juhataja sõnu, et olukord nõudis ühe narkomaani ohjeldamist. Pipragaasi lasti ukse juures."